Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Do we look a like??
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
look like??



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 13-Oct-2008 01:39
New image...
This is the latest photo after balik beraya dari Penang. Mummy with new hair cut. Rambut start gugur teruk sangat. Gi Thomas & Guy to get advice. At last from long hair kena cut jadi short hair... :-( Kalo ikutkan my plan sebelum raya arituh, nak perm rambut kat hujung jer... tapi memandangkan lepas raya mummy nyer rambut gugur teruk, so mummy decide nak kena cut jugak rambut nih... risau sangat tengok rambut gugur...

Mummy start realized rambut gugur is bcoz Iskandar dah start main air liur dier... Jari habih dikulumnyer...sabor jer laaa... Tapi mummy puas hati coz iskandar dah makin cerdik. Dah banyak senyum setiap kali orang agah kat dier... Pipi dah makin tembam...hehehe... mummy memang rindu sangat kat pipi dier tiap2 hari...

Alysha pulak dah makin besar. Makin pandai nak bergaya. Tapi ang ruginyer dia dah tak minat nak pakai gaun. Yesterday ikutkan plan nak pakai gaun yang Mummy beli dari Shikin. Alysha menangis lagi suruh bukak balik. Sabor jer laaa anakku ini.... Sorry laaa shikin... nampak gaya mas kena pujuk dia sekali lagik...




© Pidgin Technologies Ltd. 2016