Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sedapnyer lauk kat situ...
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Sedapnyer lauk kat



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 22-Sep-2008 09:25
Berbuka at Nelayan Restaurant Titiwangsa with all my siblings
It was soo happening... this is the first photo yang berjaya aku ambik with all my siblings.. termasuk laaa abang ipar & kakak ipar aku.... Maklum laaaa aku dah ader maid nih... aku suruh maid aku jadi photog of the day.... hehehe... jadilaaaa... janji kami semua leh ambik gambar sekali.... bukan senang... selalunyer ambik ramai2 nih mesti salah sorang miss out.... hehehee...
Talk about this entry, sebenarnyer aku sibuk sangat2 sejak start kerja... mana tak nyer, ader big project masuk... sampaikan nak upload gambar pon tak sempat.... nak edit lagi laaaa... :-S
Ini pon aku upload just purposely for Tok Abah & Mak Tok kat Penang yang rindukan cucu2... Here we go... dah 6 orang dah cucu2 tok Abah & Mak Tok.... Sepasang2 pulak tuh kami nih....hehehe macam merancang pulak... alhamdullillah... anugerah Ilahi.....
Lepas raya nih pulak, aku sibuk nak deploy project aku plus aku nak kena pindah rumah... arghh... tensionnyer.... makin banyak kerja aku.... :rant:


From Left: My Hubby, Myself with Iskandar, Alysha, My Brother in Law, Kakak Ya (My sister nyer daughter), My eldest sister, My Eldest Brother with Farish, My sister in law with Damia & Abang Meme (My sister nyer son)....... conclusion... kami adik beradik anak sepasang-sepasang.... :-D :-D


© Pidgin Technologies Ltd. 2016